Всяка година през месец октомври, първият понеделник на есенния месец, честваме Световния ден на архитектурата. Темата на 2018  година е „Архитектура… за по-добър свят“. Ние, от „Артстрой 1 Инвестмънт“, сме компания с насочен поглед към бъдещето, затова решихме да отбележим професионалния празник тази година с бъдещите архитекти и строители на Бургас – ученици от Проф. гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето“, гр. Бургас.

Празничният ден започна в офиса по продажби на „Артстрой 1 Инвестмънт“ в затворен комплекс „Перла“. Посрещнахме младите надежди с ентусиазъм, разказахме им за фирмите, част от „Артстрой Груп“ и нашите идеи и цели за бъдещето. Срещнахме учениците от професионалната гимназия с главния архитект на компанията. Архитект Костадинова им разказа за тънкостите и предизвикателствата в професията архитект, както и за новите съвременни възможности. Съвместно разгледаха и дискутираха дизайнерския плакат, който спечели тазгодишния конкурс на Международния съюз на архитектите. Плакатът е вдъхновен от идеята, че светът е нашия дом, ние строим домовете си в него, а архитектите ни помагат за това.

След разговора с арх. Костадинова, учениците имаха възможността да посетят строителната площадка на „Перла 8“. От там, със строителни каски и след инструктаж от страна на „Артстрой 1 Кънстракшън“, като едни истински строители, наблюдаваха работните процеси на новостроящата се сграда на място. Дъждът и лошото време през изминалата седмица не ни спря да надникнем какво се случва на обекта „Перла 8“, който, както стана ясно, се строи по план и в срокове.

Блокът е част от първия затворен комплекс „Перла“ в гр. Бургас, който се изгражда от строително-инженерна фирма „Артстрой 1 Кънстракшън“. Ръководителят на проекта представи на бъдещите архитекти строителните работи към момента и предстоящите етапи на изпълнение на 8 и 13-етажните сгради, които ще формират блок 8. 

Повече информация за новостроящия се блок „Перла 8“ и имотите в продажба можете да намерите тук!

Последната спирка от опознавателната обиколка на затворен комплекс „Перла“ бе и студиото за интериорен дизайн „Бутик Интериор“, където екипът от дизайнери им представиха визуализации на изпълнени 3D интериорни проекти, запознаха ги с професията интериорен дизайнер и споделиха добри практики.

Ние, от екипа на “Артстрой 1 Инвестмънт“ имаме амбицията да насърчим младите хора, бъдещето на България, и да им покажем, че градът предоставя възможности за професионална реализация. Смятаме, че това е ангажимент не само на държавата, но и на бизнеса – да бъде по-заинтересован, по-активен и насочен към младите, защото именно те са бъдещите строители…за един  „по-добър свят“!

Повече информация за новостроящия се блок „Перла 8“ и имотите в продажба можете да намерите тук!Още интересни теми от Блога:

Защо обучихме консултанти по продажба 
Нека пътят към морето да е в правилната посока
5 предимства при покупка на жилище в "Перла 8"
Закупуване на имот 

For a normal site functioning, we use small files called cookies. More infoGot it