Следваща стъпка - Акт образец 15


        Разберете докъде са достигнали строително–монтажните дейности през последните месеци. 

Какво предстои? На какво ще се радват собствениците на жилища в блок „Перла 8“, в един от най-привлекателните комплекси от затворен тип -  затворен комплекс „Перла“ в град Бургас...


     
     Строежът на Блок 8 в комплекс „Перла“ продължава. Строително-инженерната компания и партньор на „Артстрой 1 Инвестмънт“ - „Артстрой 1 Кънстракшън“, работи неспирно по довършителните ремонтни дейности и се приближаваме към Акт образец 15.


       Ако желаете да следите напредъка на блок „Перла 8“ и все още не сте го заявили – моля, абонирайте се за нашия бюлетин. Чрез него периодично ще Ви изпращаме само най-новото и актуално около строежа на сградата, която е важен финален компонент и естетически завършек на първия затворен комплекс в Бургас – „Перла“, както и полезна информация от нашия Блог.

Абонамент за бюлети


    Както знаете, в новия Блок 8 се вложиха строителни материали от високо качество - тухли с повишени топлоизолационни качества, енергоефективни профили и стъклопакети, висококачествена топлоизолационна система и всичко това изчислено с проект по енергийна ефективност, за да се постигнат по-ниски разходи за топлоенергия на собствениците.

      Подхождаме с мисъл за Вашия уют, затова и „Артстрой 1 Кънстръкшън“ са избрали модерни и шумо и топлоизолационни 7 камерни дограми на немската фирма VEKA, клас „А“, които гарантират по-ниски разходи за отопление. Дограмата се монтира с тройни стъклопакети и притежава сертификати за качество.

      Кофражът за плочи е SKYDECK на производителя PERI, който е приложим за обекти с много високи изисквания за качество.

      Всички материали се подбират и комбинират по такъв начин, че да отговарят енергиен клас „А“ и разбира се на високите изисквания на нашите клиенти.

      По своето изпълнение „Перла 8“ съответства на световните тенденции за по-екологично потребление на енергийните ресурси и грижата за околната среда.


Повече информация за комплекс „Перла“ прочетете по-напред в статията...


 затворен комплекс Перла - изглед детска площадка

Да припомним…

Блок „Перла 8“, част от к-с „Перла“, се намира в жилищен комплекс „Зорница“, гр. Бургас. Състои се от две сгради на калкан, от които по-ниската е 8-етажна, а по-високата е 13-етажна. Общият брой на апартаментите е 160 с рaзположения и квадратури от 29,95 до 360,67 кв.м.


 

Какво се извършва по сградата към момента:

        Към момента в двете сгради успоредно се изграждат ВиК и електроинсталации на последните етажи, вътрешни и външни зидарии. Монтирани са и  профилните системи на марка VEKA, серия Sortline 82 MD. След финализиране на строително-монтажните дейности се очаква сградата да получи Акт образец 15.

 КАКВО СМЕ ПРИКЛЮЧИЛИ до МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2020 г.

 Груб строеж: 


  ✓ УПИ241 – Акт образец 14; 
   УПИ241 - зидария до етаж 13, включително;
  УПИ241 – завършен покрив;
  ✓ УПИ242 – Акт образец 14; 
   УПИ 242 - зидария до етаж 8, включително;
   УПИ242 – завършен покрив.

Довършителни работи: 
 

  ✓ УПИ241 - Електроинсталации до етаж 4, етаж 7, етаж 8;
 
✓ УПИ241 - ВиК до етаж 5 и етаж 7;
     УПИ241 - ОВК до етаж 2;
  ✓ УПИ241
- Дограма до етаж 3;
  ✓ УПИ242
- Дограма до етаж 4;
  ✓ УПИ242 - Електронсталации до етаж 4;
  ✓ УПИ242 - ВиК до етаж 8, включително;
  ✓ УПИ242 - Вентилации до етаж 8, включително.


КАКВО ОЧАКВАМЕ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ МАРТ 2020 г.

 
   1.
Дейностите по „груб стоеж“ ще завършат с УПИ241 – Завършена зидария.

   2. Довършителни работи, както следва:

   ✓ УПИ241 - Електроинсталации етаж 5, 9,10;
   ✓ УПИ241 - ВиК до етаж 10;
   ✓ УПИ241 - Вентилации до етаж 5;
   ✓ УПИ241 - Дограма до етаж 4;
   ✓ УПИ242 - Дограма до етаж 8;
   ✓ УПИ242 - Електроинсталации до етаж 8;


 


Интересно
 

       Освен висококачествени строителни материали, които се влагат в строителството на блок „Перла 8“, се монтира и съвременна видеодомофонна система, която ще предостави повече сигурност и спокойствие на собствениците.

        За всяко жилище е предвидено по едно вътрешно аудиодомофонно тяло, чрез което клиентът ще може да разговаря и да отваря входната врата. Системата разполага и с мобилно приложение, което позволява на нашите собственици да отварят вратата дори, когато не са у дома, и да наблюдават камерите от външните устройства на мобилния си телефон. При охраната на комплекса (24/7) ще бъде разположена и мениджмънт станция, която ще позволява аудио разговор до всички абонати и наблюдение на камерите от външните устройства.


     Важно: За сметка на Инвеститора, блокът ще бъде с изцяло изградена вътрешна инсталация с индивидуални апартаментни станции (до 30% по-ниска консумация на енергия при индивидуално мерене) и свързан към „Топлофикация Бургас“. Това ще даде възможност на всеки апартамент да бъде осигурен с централна топла вода, водно подово отопление и/или парно. Важно да отбележим е, че новите собственици ще имат възможност сами да вземат решение дали да се възползват от възможността да се включат към „Топлофикация Бургас“ и допълнително да им бъдат прекарани в имота тръби за топла вода, парно или подово отопление.


         *Ако все още търсите Вашия апартамент в гр. Бургас, разгледайте предложенията за свободни апартаменти и се възползвайте от възможността да закупите своето мечтано жилище от "Артстрой 1 Инвестмънт"!

            Заповядайте на оглед с нашите консултанти по продажба, които ще Ви помогнат да направите точния за Вас избор. Можете да са свържете с нас на телефон 0800 20 888(безплатен за България)

или на +359 886 611 666.


         Желаете да получавате своевременно информация за случващото се в комплекс „Перла“ и по – специално с Блок 8? Можете да следите нашия БЛОГ. В него ще откриете любопитна информация за комплекс „Перла“, както и информация за всички проекти на Artstroy 1 Investment.

          В случай, че все още не сте заявили желанието си да получавате нашите имейли можете да натиснете ТУКОще интересни теми, свързани с Блок „Перла 8“:

Предимства при покупка на жилище в Перла 8

   

 5 предимства при покупка на жилище в "Перла 8" - прочетете повече ТУК

И двете сгради в Перла 8 а Акт 14

  И двете сгради, образуващи блок „Перла 8“, са вече с АКТ 14 - прочетете повече ТУК

  Блок „Перла 8“ продължава все така стремително нагоре - прочетете повече ТУК

Gallery

For a normal site functioning, we use small files called cookies. More infoGot it