Модерните прозорци на „Перла 8“ ще изолират шест пъти повече от старите дограми

Защо да сте напълно уверени в качеството на остъкляването и енергийната ефективност на апартаментите в блок „Перла 8“? 


     “Перла 8“ ще притежава технически модерни прозорци с иновативна профилна система клас А. Това, което ни дава сигурност е, че „Артстрой 1 Кънстракшън“ е не само фирма с дългогодишен опит в строителството, но и разполага със собствен цех за производство на PVC дограма, врати и витрини, специализирани машини и екип от професионалисти. Компанията е сертифициран партньор на немската фирма VEKA AG, световен лидер в производството на PVC профилни системи. Системите VEKA притежават сертификати и атестати за качество, издадени от най-реномираните международни институти…“ 

   Преди да ви разкажем по-детайлно защо дограмата в новия ни блок „Перла 8“ е толкова добра,
нека да си изясним защо дограмата въобще е толкова важен компонент за всеки дом? 

   На пръв поглед прозорците от различни производители почти не се различават. Освен дизайнерски свойства и оформящ елемент на стените и фасадата на сградата, тя преди всичко осигурява защита от атмосферни влияния, шум и влизане с взлом. Дотук – ясно. Дограмата е съвкупност от профили, обков, стъклопакет, чието правилно свързване и монтаж могат да гарантират в максимална степен тези изолационни и функционални качества. Качествата й обаче могат да притежават още по-завишени шумо- и топлоизолационни характеристики, които зависят от дебелината, стъклата, броя на камерите на PVC профила и др. 


И какво от това? 


   На пазара се предлага толкова богат избор от възможности, че често хората се объркват, взимат решения, които впоследствие могат да създадат проблеми. Най-често срещаните от тях са, когато PVC дограмата създава конденз, има луфтове, поради некачествен монтаж, течове при всеки дъжд, дръжки или обков да хлопат, образува се влага при нарушена херметичност, дограмата се изкривява и какво ли още не! Това води и до по-високи сметки за отопление и ток поради слаба топлоизолация. Именно отоплението поглъща основната част от енергийното потребление на един частен дом - средно относителният дял е 78%. През лоша изолация и некачествена дограма се губи ценна топлинна енергия. На никое друго място в къщата топлият вътрешен въздух и студената външна атмосфера не са така близо едно до друго.


   Осъзнаваме колко неприятно е всичко изброено, затова съветваме, ако ви се наложи да си поставяте дограма - обърнете се към специалисти. Да, ние от „Артстрой 1 Инвестмънт“ следваме този принцип. За да сме уверени, че предоставяме най-доброто на нашите клиенти, самите ние се доверихме на професионалисти в областта. Строително-инженерната „Артстрой 1 Кънстракшън“ е компанията, която проектира и монтира прозорците на най-новия ни блок „Перла 8“, част от затворен комплекс „Перла“. Това, което ни дава сигурност е, че „Артстрой 1 Кънстракшън“ е не само фирма с дългогодишен опит в строителството, но и разполага със собствен цех за производство на PVC дограма, врати и витрини, специализирани машини и екип от професионалисти. Компанията е сертифициран партньор на немската фирма VEKA AG, световен лидер в производството на PVC профилни системи. Системите VEKA притежават сертификати и атестати за качество, издадени от най-реномираните международни институти.

   И така, “Перла 8“ ще притежава технически модерни прозорци с иновативна профилна система клас А. За сравнение, профилите от клас В имат по-тънки стени и за тяхното производство се използва до 10% по-малко материал, което води до значителни отклонения при различни тестове за издръжливост. Конкретно подбраната прозоречна система за „Перла 8“ е серията Softline 82 MD на VEKA с допълнителен междинен уплътнител, произведена с премиум качество в Германия. Самите профили се характеризират с високи топло и шумоизолиращи качества, здравина и дълготрайност. Многокамерните профили, обков и стъклопакетите, които се използват, отговарят на най-съвременните изискания и имат ефекта на масивна стена. Комбинацията от профилите с широчина 82 мм и високоефективната система на уплътняване ще осигурят намаляване на сметките за отопление на собствениците на имоти в комплекса. И тъй като „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД произвежда и монтира дограми, съобразно със специфичните изисквания на VEKA AG Германия, спазвайки всички детайлни елементи, ние сме спокойни, че нашите клиенти ще получат реална гаранция за качествения монтаж, спомагащ дългосрочната експлоатация на механизмите и профила.


Винаги се ръководим от максимата, че високото качество на продукта накрая се получава, когато се използват качествени материали в началото.Разгледайте още интересни теми в нашия БЛОГ:

  
  И двете сгради, образуващи блок „Перла 8“, са вече с АКТ 14 - прочетете повече ТУК

  

   Затворен комплекс „Перла“ – по-уютен от всякога - прочетете повече ТУК

  
 
 Блок „Перла 8“ продължава все така стремително нагоре - прочетете повече ТУК

 
  
5 предимства при покупка на жилище в "Перла 8" - прочетете повече ТУК

 
  
8 причини да живеете в Бургас & 8 причини да живеете в блок 8, "Перла" - прочетете повече ТУК

For a normal site functioning, we use small files called cookies. More infoGot it