На 23 – 24 юли  се състоя международния турнир по плажен тенис Burgas Open 22 на Северен плаж Бургас.  Организатор на събитието беше „Черноморски плажен спортен клуб Бургас“ с подкрепата на Българската асоциация по плажен тенис, Община Бургас, и съдействието на концесионера на Северния плаж. 
В надпреварата сили премериха 6 мъжки двойки, 5 женски двойки, 5 двойки мъже оувър 50+, 8 смесени двойки и 11 двойки във формат начинаещи/средно напреднали. Участници в турнира имаше от градовете Бургас, София, Варна, Русе, Несебър, Равда, Шумен, както и от страните Украйна, Латвия, Казахстан, Естония, Молдова, Словакия и Русия.

Партньор на турнира бе и Artstroy 1 Investment, една от водещите строителни компании в града и региона.
Ние, от Artstroy 1 Investment, подкрепяме спорта и активния начин на живот. Вярваме, че трябва да има повече спортни активности, защото те са изключително важни за изграждането на дисциплина, отговорност и добра физическата активност, за стимулиране на здравето, подобряване на самочувствието, социалните умения и работата в екип. 

С участието ни в инициативата, целим да популяризираме здравословния начин на живот на градския човек и да насърчим не само нашия екип и техните семейства, но всички хора към повече движение и спорт. 

Стремежът ни към стимулиране на по-здравословна и по-чиста среда на живот се отразява и в концепцията ни при изграждане на нашите комплекси. 
Една от основните ни цели е да подобрим връзката на хората с природата, предоставяйки повече зелени площи в жилищните ни комплекси, възможност за активен и здравословен начин на живот, съчетан със сигурност и спокойствие за техните семейства и деца. 
 

For a normal site functioning, we use small files called cookies. More infoGot it