Предимства при покупка на жилище в затворен комплекс

  Чудите се какво е това, което притежава в повече, новостроящият се блок 8, част от прекрасен затворен комплекс "Перла" в град Бургас?


  При покупка на ново жилище, човек инвестира в своето бъдеще и този етап от живота е особено важен, решаващ и емоционален. Необходимо е тази инвестиция да оправдае всички очаквания - ако покупката ни е за инвестиция, вложените средства трябва да ни гарантират постоянни доходи, a ако е за собствено жилище, е важно да ни осигури уюта и сигурността, към които всички се стремим.

  В съвременния свят на динамика и постоянна конкуренция, пазарът на недвижими имоти предлага толкова широка гама от жилища, че понякога може да затрудни клиента, да отложи неговия избор и дори да го обърка. Разбира се, едни от най-важните приоритети при закупуване нов апартамент, винаги ще бъдат подходящата локация и съотношението цена-качество. Но от друга страна, всеки от нас ще желае да получи по възможност повече от това, за което плаща. В тази връзка, ще изтъкнем кои са именно предимствата, които ще притежава новостроящият се блок „Перла 8“.

Гледка, която си заслужава. Гледка, която вдъхновява!


1.    Гледка, която си заслужава. Гледка, която вдъхновява!

  Красивата гледка през прозореца, създаваща усещането за свобода и простор, е за предпочитане. Не мислите ли така?! От по-горните етажи на блок „Перла 8“ ще се разкрива панорамен изглед към морето и залива на Бургас на изток и югоизток. Все още имате възможност да изберете някои от тези апартаменти, от които  ще имате възможността да се наслаждавате на птичия рай, прекрасното Атанасовско езеро, намиращо се  на североизток от блок 8. От по-ниските етажи на сградата, ще имате визуален достъп до богатото озеленяване в комплекса, изпълнено с различни цветя и целогодишна растителност, за които старателно се грижим! Басейните ще привличат вниманието Ви и ще Ви изкушават да се потопите в небесно сините им води. Децата ще могат да се забавляват в специално изградения детски кът, да тичат безгрижно, заобиколени от зеленина и площадки за игра, а Вие ще сте спокойни за тяхната сигурност.Място, което не ограничава. Място, което улеснява!

2.    Място, което не ограничава. Място, което улеснява!

  Комплексът е разположен близо до основни пътни артерии на града, но същевременно е изолиран от градския шум, поради добре планираната му локация.

  Затвореният комплекс се намира в близост до няколко училища и детски градини, автобусни спирки за градски и извънградски транспорт, офиси на банки, множество магазини и др. Местонахождението му е особено подходящо за семейства, които търсят спокойствие, удобства и сигурност. А и не само! Важно предимството е, че разстоянието до Морската градина на Бургас  е само на около 5 минути пеша.  

Повече удобства. Повече комфорт!

3.    Повече удобства. Повече комфорт!

  Затворен комплекс „Перла“ събира в себе си много удобства, които ще улеснят ежедневието Ви. Разполага със самостоятелна инфраструктура и като комплекс от затворен тип е създаден така, че да отговаря на нуждите на своите собственици и ползватели. 

  Комплексът разполага с богато озеленени паркови пространства, един басейн и още един в строеж (които след завършване настроителството ще са свързани един с друг посредством плитки участъци), детска площадка (подновена), кафе-бар, ресторант, магазини, куриерска фирма, фитнес, фризьорски салони и подземен, охраняем, паркинг за сигурността и на Вашия автомобил. Освен това има и денонощната охрана и видео наблюдение, за да се чувствате в безопасност. 

По-ниски разходи. Висококачествено строителство. По-висок стандарт!

4.    По-ниски разходи. Висококачествено строителство. По-висок стандарт! 

  Блок „Перла 8“ ще осигури по-висок стандарт на живот на своите клиенти. Строежът му се изпълнява с нови технологии в строителството и материали от най-висок клас, всички със сертификат за качество. Поставена цел е да бъде постигнат най-високият клас енергийна ефективност – клас А. Той отговаря на световни тенденции за по-екологично потребление на енергийните ресурси и грижа за околната среда.

  Блокът ще притежава цялостна хидроизолационна система, иновативен подход на изпълнение, който ще бъде разработен по поръчка. За топлоизолацията на блока няма да бъде използван масовият стиропор, а специална фасадна негоряща вата, ще бъде монтирана седем камерна дограма и други съвременни материали, които ще намалят разходите за климатизация и отопление. 

  Друго предимство на новия блок 8 е, че ще бъде изградена вътрешна инсталация, вързана към ТЕЦ Бургас, но с индивидуални абонатни станции до всеки един апартамент, което ще гарантира до 30% по-ниски разходи за топлоенергия. Всеки апартамент ще бъде отмерван индивидуално, без да заплаща за общи части и допълнителни общи разходи. Предимство е това, че всеки ползвател сам ще реши дали да се възползва от тази възможност. Инвестицията в иновативни абонатни станции правим ние, а Вие решавате дали да се възползвате от тази услуга и да сключите договор с ТЕЦ Бургас. 

Красиви архитектурен облик. Облик, който се отличава!

5.  Красиви архитектурен облик. Облик, който се отличава!

  Архитектурният облик на „Перла 8“ е вдъхновен от типичните за Френската Ривиера постройки. Отличителният екстериорен дизайн на блока, съчетаващ „френски“ прозорци, парапети от ковано желязо с декоративни елементи и балюстри, формира една завършена симбиоза с поддържаните градини и удобствата на комплекса. Живейте на място, което ще Ви вдъхновява и което с радост ще наричате Ваше. Защото раят е там, където се чувствате у дома!

Инвестирайте в спокойствието си и си позволете да живеете на по-добро място. Свържете се с нас за оглед или повече информация на 080 020 888.Още интересни теми от нашия БЛОГ:

  

   Затворен комплекс „Перла“ – по-уютен от всякога - прочетете повече ТУК

  
   По-малката сграда на Блок „Перла 8“ се сдоби с АКТ 14 - прочетете повече ТУК

  
  8 причини да живеете в Бургас & 8 причини да живеете в блок 8, "Перла" - прочетете повече ТУК

For a normal site functioning, we use small files called cookies. More infoGot it