В офиса на „Артстрой 1 Инвестмънт“ обуваме спортните обувки в Ден на маратонката


  Днес за първи път се провежда националната кампания „Ден на маратонката“ и нашият екип откликва на каузата с голяма доза мотивация и настроение! Благодарим на Бенефит Системс България за инициативата и насочване на вниманието към това да обуем спортните обувки и да изразим желанието си да се борим със заседналия начин на живот. В нашия офис даваме началото на дни, в които всички колеги ще носим маратонки, ще се окуражаваме още повече да бъдем физически по-активни и естествено, да полагаме повече внимание на здравето си!

  Не сме си давали сметка, но според проучванията 68% от българите никога не са спортували (Wow!), това наистина ни шокира. От друга страна, ние, може би също като вас, попадаме в статистиката на 50% от хората, които прекарват над 5 часа на ден в седнало положение, след работа пък прекарваме много време в неподвижно състояние и у дома. Продължителното седене зад бюрото като потенциално вредно е не само за физическото ни здраве, но и за психическото състояние на всеки човек. 

  Всички сме добре запознати до какво води липсата на физическо натоварване и застояването пред монитора – затлъстяване, сърдено-съдови заболявания, болки в кръста, високо кръвно, понижен тонус, лошо настроение и какво ли не. Повече от 90% от нашия екип сме млади хора и осъзнаваме нуждата от спорт и здравословен начин на живот. 

  Благодарим на нашата главна компания „Артстрой Груп“ АД, че сключи договор с Бенефит Системс България, издаваща Multisport абонаментни карти. Те ни дадоха възможност да посещаваме стотици спортни центрове в цялата страна и да се възползваме от асортимент от различни физически активности.

  Доста от нас се запалихме и смеем да кажем, че сме посетители на спортове, за които преди не сме се и замисляли. Различни видове въздушна акробатика, толкова много бойни изкуства… разделяме се на отбори и посещаваме различни спортни обекти, опитваме различни активности и се забавляваме заедно!

  Ние от „Артстрой 1 Инвестмънт“ се надяваме да вдъхновим и други хора да дойдат с маратонки на работа не само в този ден, но и да намерят време и желание да спортуват, да бъдат активни през цялата година. Имаме желание да покажем колко е важен спортът за нас – работещите в офис. Ние сме доказателство, че постигането на баланс между работа, личен живот и спорт е възможен!


Повече за каузата на Бенефит Системс България, вижте тук

На снимакта от ляво на дясно:

Филиз Адем, специалист „Човешки ресурси“ в „Артстрой Груп“ АД
инж. Венцислав Кръстев, управител на „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД
Елена Косева, мениджър „Маркетинг“ в „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД

Для нормального функционирования сайта мы используем небольшие файлы данных, называемые куки. Дополнительная информацияЯ понимаю