Artstroy 1 Investment притежава свидетелство за регистрация на патент


  Artstroy 1 Investment официално е търговска марка за Република България и притежава свидетелство за регистрация на патент. 

  С придобиването му, компанията ни има изключителни и пълни права за управление и разпореждане на своята търговска марка и идентичност на компанията, която е един от най-ценните активи на един бизнес. 

  Търговската марка е част от формулата за успех. Регистрацията и поддръжката й са особено важни действия, които в съвременния ни свят е необходимо да бъдат приети. Чрез регистрацията на марката се намаляват възможностите за злоупотреби и загуби от имитации. Тя отличава компанията и насочва потребителя в неговия избор.

  Ето защо, от Artstroy 1 Investment регистрирахме своята търговска марка, защото държим Вие – нашите клиенти, да разпознавате нашия бранд и да припознавате компанията като Ваш надежден партньор. 


  Повече от вдъхновяващи решения с "Артстрой 1 Инвестмънт"!


  Освен нашата Инвестиционна компания Artstroy 1 Investment, свидетелства за регистрация на патент получиха и всички наши партньори от семейството на Artstroy - Artstroy Group, Artstroy 1 Construction, Artstroy Facilities, Boutique Interiors, както и затворен комплекс Diamond Beach – бижуто на нашата компания. 

Галерея

Для нормального функционирования сайта мы используем небольшие файлы данных, называемые куки. Дополнительная информацияЯ понимаю