Затворен комплекс „Перла“ - символ на качество, комфорт и по-добър начин на живот. 
Блок 1-4


Блокoве "Перла 1-4" притежават Разрешение за ползване - Акт 16!


Локацията на комплекс "Перла" е ключова - намира се в ж.к. к-с „Зорница“, гр. Бургас, в близост до основните пътни артерии на града, но същевременно е разположен във вътрешността на квартала, на метри от входа на Морската градина. Комплексът е с гледка към морето и Бургаския залив на изток и югоизток и с гледка към „Атанасовско езеро“ на североизток.


Всички апартаменти в затворен комплекс Перла са продадени!Затворен комплекс „Перла“ е първият комплекс от затворен тип в гр. Бургас. Проектът има мисията в рамките на града да създаде свой обособен градски оазис, наситен с много удобства и зеленина, да предложи уют и сигурност на своите собственици. Комплекс „Перла“ е оформен така, че блоковете са разположени по периферията в правоъгълна форма и оформят вътрешно пространство със собствена инфраструктура, в което се разполагат зони за отдих и забавления, търговски помещения и офиси, детски кът, два басейна, собствен паркинг в сутерена.


Архитектурният облик на комплекс „Перла“ е вдъхновен от най-красивите европейски исторически градове по Средиземноморието. Естественият камък и пастелните бежови тонове на минералната мазилка, както и балюстрите, които се редуват с ковано желязо, създават красивия средиземноморски облик на сградите. На самия вход на комплекса има оформен архитектурно художествен елемент с цилиндричен обем (Ротонда).

Блоковете №1, №2, №3, №4 се състоят от сутерен, партер, шест типови етажа, един терасовиден етаж и един подпокривен етаж. Общо 8 надземни нива, като предлагат различни типове жилища – едностайни, двустайни, тристайни и с повече стаи, според различните потребности.

Естествените материали като мрамор, гранитогрес, минерална мазилка, травертин и гранит, с които са изпълнени сградите и вътрешното пространство, както и естествените топли земни нюанси на фасадата допринасят за цялостното излъчване на хармония в комплекса.


Контакти:

Телефон: +359 886 611 666
Email: sales@artstroy.eu
Безплатен телефон: +359 (0) 800 20 888
Адрес: гр. Бургас, ул. Александровска 98, ет. 1

 

Фильтры

Фильтры

Закрыть
m2
m2
Очистить фильтры
Для нормального функционирования сайта мы используем небольшие файлы данных, называемые куки. Дополнительная информацияЯ понимаю