Вижте до къде достигна строежът на Блок „Перла 8“ през летните месеци и какво ще се случи още до края на септември. На какво още, освен висококачественото строителство ще се радват новите собственици? Четете по-надолу в статията… 


Приключиха основните строителни работи по Блок „Перла 8“ По стар обичай, след изливане на бетона за последната плоча, беше забит и флаг, които ознаменува завършването на етап от грубия строеж…


    С развяване на българското знаме, което ознаменува завършването на етап от грубия строеж, беше излят бетон за последната плоча на 13 етажната сграда, която е част от Блок 8. Вече се очерта и общият силует на сградите и блокът гордо зае мястото си сред другите блокове в комплекс „Перла“.
 

     В момента, на етап „груб строеж“ са изпълнени всички плочи, като към края на месец септември се очаква да излезе и АКТ 14 на Урегулиран поземлен имот (УПИ) 241, или казано по друг начин – по-високата тринайсет етажна сграда, част от блок „Перла 8“. Както знаете, по-ниската сграда (УПИ 242) вече притежава АКТ 14.
 


Прочетете повече за:  По-малката сграда на Блок „Перла 8“ се сдоби с АКТ 14
 

.


     Припомняме, че: Блок „Перла 8“ се състои от две сгради с общо 160 апартамента с различна квадратура и разположение. От по-високите етажи на блока, някои от бъдещите собственици, ще имат удоволствието да се наслаждават на гледка море, залива на Бургас на изток и югоизток и на Атанасовското езеро на североизток. 

     Със строежа на новия Блок 8, към инфраструктурата на комплекса ще бъдат добавени още един открит басейн и паркови пространства.

     Какво ново: Освен висококачествени строителни материали, които се влагат в строителството на двете сгради и 7 камерна дограма VEKA, блок „Перла 8“ ще притежава и иновативната видеодомофонна система - за максимален комфорт и сигурност на нашите собственици, избрали да закупят имот в Блок 8. За всяко жилище е предвидено по едно вътрешно аудиодомофонно тяло, чрез което клиентът ще може да разговаря или отваря входната врата дори, когато не е в дома си. Системата разполага и с мобилно приложение, което позволява на нашите собственици да отварят вратата и да наблюдават камерите от външните устройства от мобилния си телефон. При охраната на комплекса (24/7) ще бъде разположена и мениджмънт станция, която ще позволява аудио разговор до всички абонати и наблюдение на камерите от външните устройства...


И това не е всичко…     За любителите на вечно топлата вода и незаменимото парно през зимата, ще бъдат изградени апартаментни колекторни кутии. В Блок „Перла 8“ ще бъдат положени тръби за радиатори и топла вода. 

     Важно: За сметка на Инвеститора, блокът ще бъде с изцяло изградена вътрешна инсталация с индивидуални апартаментни станции (до 30% гаранция за по-ниска консумация на енергия при индивидуално мерене) и свързан към „Топлофикация Бургас“. Това ще даде възможност на всеки апартамент да бъде осигурен с централна топла вода, водно подово отопление и парно. Важно да отбележим е, че новите собственици ще имат възможност сами да вземат решение дали да се възползват от възможността да се включат към „Топлофикация Бургас“ и допълнително да им бъдат прекарани в имота тръби за топла вода, парно или подово отопление. Попитайте нашите консултанти по продажба за допълнителна информация.
 


А ето какво да очакваме до края на месец септември:Груб строеж: 
УПИ 241 – Акт 14;
УПИ 241 – Зидария до етаж 6, включително;
УПИ 242 - Зидария до етаж 5, включително;
☑ Завършен покрив. 

Довършителни работи: 
УПИ241 - Електро и ВиК до етаж 5;
УПИ241 - Дограма до етаж 4;
УПИ242 - Електро и ВиК до етаж 5;
УПИ242 - Дограма до етаж 4.

 


Прозорците в целия Блок 8 ще са със 7 камерна дограма VEKA – доказано немско качество!
Прочетете повече за: Модерните прозорци на „Перла 8“ ще изолират шест пъти повече от старите дограми
      Ако все още не сте избрали или закупили своя апартамент в Блок „Перла 8“, разгледайте нашите апартаменти в продажба ТУК или се свържете с нас. Нека Ви помогнем в избора на най-подходящия имот за Вас и в Блок 8 на безплатен тел. 0800 20 888. 


     И не забравяйте… "Артстрой 1 Инвестмънт" разполага с квалифициран екип от консултанти по продажба, които ще Ви съдействат на всеки етап от сделката при покупка на имот в Блок 8. За тяхното съдействие Вие дължите 0% комисиона!

  

Gallery

For a normal site functioning, we use small files called cookies. More infoGot it